Pojdi na glavno vsebino
Stransko polje
Arnes Učilnice
Video vodiči
Spletne učilnice Moodle
Navigacija po spletni učilnici
Urejanje nastavitev spletne učilnice
Dodajanje datoteke, mape, povezave in oznake
Vdelava vsebine na stran
Ustvarjanje foruma
Ustvarjanje klepeta
Ustvarjanje slovarja
Ustvarjanje wikija
Pogojno napredovanje po aktivnostih
Ustvarjanje lekcije
Ustvarjanje naloge
Ustvarjanje kviza
Ustvarjanje ankete
Ustvarjanje vprašalnika
Značke v spletni učilnici
H5P vtičnik v spletni učilnici
H5P Memory game
H5P Find the Hotspot
H5P Drag&Drop kviz
H5P Flash cards
Slovenščina (sl)
English (en)
English (United States) (en_us)
Italiano (it)
magyar (hu)
Slovenščina (sl)
Niste prijavljeni. (
Prijavite se
)
Domov
2. letnik
Domov
Predmeti
BIC Ljubljana
BIC LJ - Višja strokovna šola
Gostinstvo in turizem
2. letnik
MDM osveževanje kohort
Išči predmete
Pojdi
Kuharstvo z organizacijo dela 2
Barmanstvo
Dopolnilne turistične dejavnosti
Gastronomija
Harmonija okusov
Hrana in pijače
Organizacija gostinskih dogodkov
Organizacija kongresov
Osnove kongresne dejavnosti
Osnove projektnega menedžmenta
Poslovanje hotelov in turističnih agencij
Poslovanje prenočitvenih in prehrambenih obratov
Praktično izobraževanje 2 letnik GT
Strežba z organizacijo dela 2
Strokovna terminologija v tujem jeziku II - Italijanski jezik
Strokovna terminologija v tujem jeziku II - Italijanski in nemški jezik_ IZREDNI študij_ŠČEK
Strokovna terminologija v tujem jeziku II - Nemški jezik
Tehnični standardi v kongresnem turizmu
Trženje v turizmu
Wellness turizem