Preskoči na glavno vsebino
Stransko polje
Arnes Učilnice
Video vodiči
Spletne učilnice Moodle
Navigacija po spletni učilnici
Urejanje nastavitev spletne učilnice
Dodajanje datoteke, mape, povezave in oznake
Vdelava vsebine na stran
Ustvarjanje foruma
Ustvarjanje klepeta
Ustvarjanje slovarja
Ustvarjanje wikija
Pogojno napredovanje po aktivnostih
Ustvarjanje lekcije
Ustvarjanje naloge
Ustvarjanje kviza
Ustvarjanje ankete
Ustvarjanje vprašalnika
Značke v spletni učilnici
H5P vtičnik v spletni učilnici
H5P Memory game
H5P Find the Hotspot
H5P Drag&Drop kviz
H5P Flash cards
Slovenščina (sl)
English (en)
English (United States) (en_us)
Italiano (it)
magyar (hu)
Slovenščina (sl)
Niste prijavljeni. (
Prijavite se
)
Domov
1. letnik
Domov
Predmeti
BIC Ljubljana
BIC LJ - Živilska šola
Slaščičar, Pek, Mesar
1. letnik
Išči predmete
Pojdi
Družboslovje - 1. l. SPI (prof. Vehar)
Varovanje okolja z osnovami trajnostnega razvoja - 1S in 1SM (Moscatello)
Družboslovje - 1S, 1SA in 1SM (Moscatello)
Angleščina -1SA (prof. Štekovič)
Slovenščina - 1. l. SPI (prof. Vehar)
Praktični pouk - pek 1. letnik
Praktični pouk - slaščičar 1.letnik
Slovenščina - 1.letnik SPI (prof. Rožencvet)
Angleščina -1S, 1SM in 1SP (prof. Horvatić)
IKT in osnove poslovnega komuniciranja - 1.S
IKT in osnove poslovnega komuniciranja - 1.SA
IKT in osnove poslovnega komuniciranja - 1.SM
Naravoslovje
Osnove biotehnologije s prehrano - 1S,1SA,1SM in 1P
Osnovne vrste kruha in pekovskega peciva
Razsek mesa - 1.SM
Slovenščina
TP (prof. Petra Mole)
Trajno pecivo - prof. Berčič
Varovanje okolja z osnovami trajnostnega razvoja