Preskoči na glavno vsebino
Stransko polje
Arnes Učilnice
Video vodiči
Spletne učilnice Moodle
Navigacija po spletni učilnici
Urejanje nastavitev spletne učilnice
Dodajanje datoteke, mape, povezave in oznake
Vdelava vsebine na stran
Ustvarjanje foruma
Ustvarjanje klepeta
Ustvarjanje slovarja
Ustvarjanje wikija
Pogojno napredovanje po aktivnostih
Ustvarjanje lekcije
Ustvarjanje naloge
Ustvarjanje kviza
Ustvarjanje ankete
Ustvarjanje vprašalnika
Značke v spletni učilnici
H5P vtičnik v spletni učilnici
H5P Memory game
H5P Find the Hotspot
H5P Drag&Drop kviz
H5P Flash cards
Slovenščina (sl)
English (en)
English (United States) (en_us)
Italiano (it)
magyar (hu)
Slovenščina (sl)
Niste prijavljeni. (
Prijavite se
)
Domov
2. letnik
Domov
Predmeti
BIC Ljubljana
BIC LJ - Živilska šola
Slaščičar, Pek, Mesar
2. letnik
Išči predmete
Pojdi
Slovenščina - 2. l. SPI (prof. Vehar)
Družboslovje - 2S, 2SM in 2SP (Moscatello)
Angleščina -2S (prof. Štekovič)
Praktični pouk - pek 2. letnik
Angleščina -2SM (prof. Horvatić)
Praktični pouk - slaščičar 2.letnik
Slovenščina - 2.letnik SPI (prof. Rožencvet)
Matematika (prof. Pipan)
Družboslovje 2.SP (prof. Rozman)
Izdelava mesnin - 2.SM
Osnove biotehnologije s prehrano (prof. Fajić)
Osnove biotehnologije s prehrano
Osnove biotehnologije s prehrano - 2SP (prof. Vlahović)
Posebne vrste kruha in pekovskega peciva
prof. Ule
SLadice
Sladice (prof. Petra Mole)
Slovenščina
Tehnološki postopki v mesarstvu - 2.SM
Tehnološki postopki v pekarstvu