Program:                    EKONOMSKI TEHNIK SSI

Letnik:                         2. EKT

Programska enota:    POSLOVANJE PODJETIJ - Trženje  

Obseg PE:                    272 UR PRAKTIČNEGA POUKA

PROGRAM

GASTRONOMIJA IN TURIZEM

LETNIK

2. GTT



Program: Ekonomski tehnik

Razred: 4.EKT

Šolsko leto: 2020/2021

Modul: Poslovni projekti

Vsebinski sklop: Projektno delo


Organizacija: ŠC Velenje

Program: Ekonomski tehnik

Razred: 4.EKT

Šolsko leto: 2020/2021

Modul: Komercialno poslovanje

Vsebinski sklop. Nabava in prodaja

Organizacija: ŠC Velenje

Organizacija: ŠC Velenje


Program:                                    Gastronomske in hotelske storitve

Naziv poklicne izobrazbe:           gastronom  hotelir/ gastronomka hotelirka

Letnik:                                         2.

Programska enota:                      KOMINICIRANJE IN POSLOVANJE



Organizacija: ŠC Velenje

Program:  GASTRONOMIJA, PTI

Naziv :  GASTRONOMSKI TEHNIK/GASTRONOMSKA TEHNICA

Letnik:           2.

Modul:   OBROKI IN DOGODKI Z ANIMACIJO (ODA-E)

Obseg PE:  68 ur



Organizacija: ŠC Velenje