Videokonference bomo imeli v okolju Microsoft Teams. Predlagamo, da si namestite aplikacijo: za računalnike in prenosnike je to namizna različica, na mobilne naprave (telefon, tablica) pa si jo prenesite iz trgovine z aplikacijami. Vse različice so brezplačne. 

 

SMERNICE za VIDEOKONFERENCE: 

·    Bodite TOČNI pri videokonferencah, prijavite se in počakajte v čakalnici 5 minut pred začetno uro. 

·    Videokonferenc se MORATE UDELEŽITI. V kolikor manjkate, boste v eAsistentu vpisani kot manjkajoči.  

·    Pri videokonferencah MORATE imeti vklopljeno KAMERO. Kot še prej omenjeno  se lahko priključite  s prenosnikom, stacionarnim računalnikom s priklopljeno spletno kamero, telefonom ali tablico. 

·    Prav tako morate imeti  MIKROFON, katerega  bo učitelj na začetku srečanja izključil in boste ga sami vključili, ko boste želeli kaj povedati. Če boste imeli kakšno vprašanje, sporočite to učitelju z ikono "dvig roke". 

·    Videokonference se bodo izvajale po URNIKU. Ure ki se pa izvajajo v preduri torej od 7.30 - 8.15, pa se bodo v dogovoru z učenci in posameznimi učitelji pomaknili v kasnejše ure.  

·    REDNO  in SPROTNO spremljajte obvestila v spletnih učilnicah in MS Teams. 

·    V primeru kakšnih koli sprememb oz. morebitnih odstopanj od urnika v posameznih primerih, vas bodo učitelji pravočasno obvestili. 

 


28.9.2020: MS Teams: Videovodič za učence-kako se pridružiti razredu-skupini,...

1.9.2020:   Vodič za uporabo elektronske pošte Arnes (PowerPoint)                                Vodič za uporabo elektronske pošte Arnes (Film)

                  Vodič za prvo prijavo v Oblak365 in prijava v office.com(PowerPoint)           Vodič za prvo prijavo v Oblak365 in prijava v Office.com(Film) (Popravek 16.9.2020)


       Navodila za prijavo v spletne učilnice (objavljeno 22.3.2020)


Razpored učilnic za izvedbo MUS 6.-9. razreda