Oris poglavij

 • Splošno

 • PONEDELJEK 23. septembra

  En lep pozdrav s toplega a deževnega Debelega Rtiča. Otroci so po kosilu v slanem bazenu že pridno vadili plavalne zavesljaje in udarce. Popoldne rešujejo delovne liste in se družijo v sobah.

  Po večerji nas čaka druženje ob družabnih igrah in ogled odbojkarske tekme med Slovenijo in Rusijo. Po tekmi pa umivanje zob in hop v postelje.

 • TOREK, 24. septembra

  Drugi dan je bilo vreme na naši strani. Prebudili smo se v lep sončen dan, ki smo ga zelo dobro izkoristili. Dopoldan so najpogumnejši že skočili v morje in sprobali vse kajake ter deske na morju. Ostali pa so pridno vadili plavalno tehniko na bazenu. Prelep sončen dan smo po jutranjih aktivnosti nadaljevali na barčici, ki nas je popeljala v Izolo. Tam smo se sprehodili po mestu, pojedli odličen sladoled in se martinčkali. Po večerji pa smo dan zaključili s pohodom do Ankarana, kjer smo občudovali naravne lepote okolice.

 • SREDA , 25. september

  In že je tukaj tretji dan! Plavalne tehnike nam ne uidejo. Pridno smo jih pilili dopoldne in popoldne.  Poleg bazena so nekateri veslali na morju. Najbolj pogumni plavalci pa so skakali v morje v Policijskem kampu. Na Debelem rtiču krasno in ne zmanjka nam energije. Po večerji pa smo večer preživeli ob tomboli in plesu.

 • ČETRTEK, 27. septembra

  Slovenija je zmagala:)

  PRIČAKUJTE NAS OKOLI TRETJE URE.