Oris teme

 • Splošno

 • PONEDELJEK 12. september

  En lep pozdrav s toplega in sončnega Debelega rtiča. Dopoldan smo si ogledali čudovit Naravni rezervat Škocjanski zatok, kjer smo spoznali veliko novih živali in rastlin. Po kosilu so se otroci kopali v morju in pričeli z učenjem plavanja in veslanja. Zvečer po večerji, smo na pohodu z lučkami spoznavali Debeli rtič in njegovo okolico.


 • TOREK, 13. september

  In že je tukaj drugi dan! Plavalne tehnike nam ne uidejo. Pridno smo jih pilili dopoldne in popoldne.  Poleg bazena so nekateri veslali na morju. Najbolj pogumni plavalci pa so skakali v morje v Policijskem kampu. Na Debelem rtiču je krasno in ne zmanjka nam energije. Po večerji pa smo imeli športne igre.


 • SREDA, 14. september

  Zjutraj smo se prešteli in ugotovili, da nam zdravje kar služi, razen nekaj prask in hripavih glasilk zaradi navijanja na športnih igrah, smo vsi zdravi.

  Slike in in še kakšne novice bodo objavljene po tekmi:)

  Obisk Izole v rahlo razburkanem morju je bila dogodivščina sama po sebi. Po kosilu smo ponovno utrjevali vse tri plavalne tehnike, učitelji ne popuščajo. Zvečer smo se ob tomboli tudi naplesali, žal pa zaključili večer malo žalostni, vendar ponosni navijači.

 • Trenutno poglavje

  ČETRTEK 15. september

  Imeli smo se super,

  PRIČAKUJTE NAS OKOLI 14.30 ure