Oris teme

 • prvi teden

  Spet imate delo od doma.


  Naloga se dotika likovnega področja “likovna raba” na temo “igrišče za hišnega ljubljenčka”.


  Prvič lahko to narišeš, drugič lahko narisano izdelaš kot maketo iz kateregakoli materiala ( legokocke, papir, plastelin, les, 3D program) in tretjič lahko to izdelaš v naravni velikosti -ZARES-za svojega Ljubljenčka. 

  Bodi kreativen in ustvarjalen, mogoče probaj celo pretiravati, lahko pa ostaneš reralen in ustvariš samo to kar že poznaš...


  Vse izdelke pošlješ razredniku v vednost (sliko pošlji na mail). Veselo na deloooo!!!!!!


  lp. Miro

  • drugi teden dela od doma

   Čao. Evo novega tedna. Upam, da ste ustvarjali in pridno pošiljali likovna dela. Hvala vsem.

   Ker je tedenska tema namenjena vsem učencem OŠ Koseze, se je v navodila prikradla neljuba informacija. Zato jo popravljam.

   Likovna dela pošiljajo svojim razrednikom samo učenci razredne stopnje. Torej učenci od prvega do petega razreda (1.-5.r). 

   Ostali učenci (višje stopnje) od 6-9 razreda pa pošljete meni (moj mail je miroeprof74@gmail.com).

   Hvala vsem (tudi razrednikom) za vse v minulem tednu...sori za labsus in nejasnost...

    Torej:

   6 razred …likovna naloga je narisati dirigenta v akciji v kolažni tehniki

   7. razred…likovna naloga je narisati star-antični inštrument v kolažni tehniki

   8. in 9. Razred…združiti obe likovni temi v  sodelovanja inštrumenta(glasbila) in glasbenika v akciji...primer je duet »duo čelos«...tehnika naj ostane risanje s svinčnikom. Na kar bodite pozorni je črno beli prostor(temno svetlo) in da bodo res v akciji, da bo res v akcija , akciji, akciji, akciji !!!!

   Dela oddajate ves naslednji teden in teden za tem, kjer se bo dokončalo vse naloge za nazaj...več v naslednjem tednu... hvala


   lp. Miro


   • novi teden23.11-28.11

    Novi teden...

    Kot rečeno, ta teden vsi dokončate in mi oddate dela za nazaj(če še niste uspeli, pozabili ali pa ste imeli preveč drugega dela). Na koncu tedna pa vse ocenim.

    Medtem, tisti vztrajni(neobvezno), pa mi pošljite Vaša pismo božičku. Seveda v likovni obliki. Je že čas!

    primer je dodan kot lastno delo....naslov: kaj si kot družina želimo za praznike(Pismo božičku v simbolih...kot egipčansko pismo...s simboli...)?ugani!

    Lp. do drugega tedna Miro

    božičkovo pismo

    • 30.11-4.12

     Dobrer začetek tedna vam želim! Še smo skupaj in upam, da tako ostane do konca. Najprej hvala za tooooono mailov (hvala tudi učencem, ki jih še ne učim). Zdelo se mi je, da prvič u Lajfu dobivam toliko majnih darilc. iiiiiii, kako pozornost od vas. Počaščen sem(ali pa je bila to samo posledica ocenjevanja). No ja!? Uglavnem lepo, da delate in čaka vas nova naloga(nagrada pa taka!?).  Tako kot že za prejšnje in pred pred prejšnje novoletne praznike, ta teden delamo Božičn- Novoletne okrasek. Eden!!!! Navodila! Kreativno reši !) LIKOVNI PROBLEM in me preseneti(kot vedno!)  Iztočnica. Uporabi kar imaš, recikliraj, lepi, brusi, kvačkaj, lomi, napihuj, ali konec koncev samo nariši božični okrasek(mislim na bunkico), ki mi bo (vam bo) polepšala oz. olepšala ta čas DOMA… pa lepo na delo.pa ne komplicirat!!!!!pliz!!!! Kreativa velja!!!!! Pozor!!!! Tisti ki ste vešči 3D prostora, to probajte pokazati (že že rišete) ostali pa rišite letom primerno. Hvala. 