Petek, 20. 3. 2020

Spoštovani starši, 

veseli smo Vaše pomoči in se Vam zanjo iskreno zahvaljujemo. Zavedamo se, da je v tem času za Vas šolsko delo dodatna obremenitev, tudi me upamo, da se bomo kmalu začeli srečevati spet na šolskih hodnikih in ne več v spletnih učilnicah. Pred vami je vikend, preživite ga kar se da lepo in odpočijte si.

Otroci, vi pa: 

- Rešite vaje v računanje je igra, stran 15 in 16 (kdor je že rešil stran 16 ima eno nalogo manj, jupiii ) :)  Pazite na pravilen zapis znakov <, >, =. Morajo biti tudi lepo zapisani. Pri barvanju piškotov pazite, tu barvate vodoravno. Barvajte natančno.

- Vadite branje v delovnem zvezku za opismenjevanje in na bralnih listih. Namesto tega si lahko izberete kakšno knjigo z domače police in jo preberete. Spodaj pa je povezava do strani, kjer se lahko preizkusite v spletnem branju. Izberite karkoli od naštetega in trenirajte svojo bralno kondicijo :) 

https://interaktivne-vaje.si/slovenscina_rs/01_pisem_prve_besede.html

Če bi kdo želel reševati račune ali druge vaje, je na voljo spletni portal https://www.ucimse.com/ . Morate se morate registrirati, da lahko dostopate do spletnih vaj.

 Lep vikend vam želimo! Se beremo spet v ponedeljek. 

Učiteljice Helena, Mateja in Tamara