FOTO RAZPIS

Uredništvo šolskega časopisa Čveke z Lave razpisuje nagradni natečaj fotografije Zimska idila. Vljudno vabljeni, da si v teh zimskih dneh svoj dan popestrite v naravi, izberete svoj najljubši motiv gozda, živali, narave ... in ustvarite najboljšo fotografijo ter z njo sodelujete na natečaju.

Fotografije pošljete do srede, 27. 1. 2021, na elektronski naslov: andreja.golouh@oslava.si. Vsak lahko pošlje največ 2 fotografiji, pri tem pa je potrebno zapisati ime fotografije, avtorja (učenca naše šole), kraj in datum fotografije. V kolikor so na fotografijah ljudje, je potrebno priložiti njihovo dovoljenje za objavo na spletu.

Fotografije bomo objavili na facebook strani OŠ Lava, pri tem pa bomo z všečki izbrali najboljšo fotografijo po mnenju obiskovalcev spletne strani. Podelili bomo tudi nagradi za najboljši fotografiji po mnenju strokovne žirije uredništva Čveke z Lave.

Bodite izvirni, ustvarjalni in vztrajni, saj najboljše fotografije nastanejo ob pravem trenutku! Nagrajence bomo razglasili na facebook strani OŠ Lava ter jih o prevzemu obvestili po elektronski  pošti.