PONEDELJEK, 16. 11. 2020
Spoštovani starši!
Včeraj sem vam poslala prošnjo za izjavo glede delitve osebnih podatkov otrok na občino v zvezi z brezplačnimi kuponi za prehrano v občini. Do večera mi je polovica staršev poslala strinjanje. Prosim čim prej še ostale. Lahko tudi po telefonu.
Danes sta na vrsti slovenščina s pesmico (Berilo, 32, 33) z manjšalnicami in povezavo na delo v DZ SLJ (39, 40) ter spoznavanje okolja z delom na vrtu ter polju in ponovitev (DZ SPO/29, 30). Upam, da bo šlo.
Predlagam zoom srečanje v sredo in petek ob 12. uri. Skupaj malo pregledamo, se pogovorimo, jim dam kakšno navodilo. Vabili pošljem v torek in četrtek. Otroke sem sicer vprašala, če bi se želeli videti vsak dan in so bili veseli. Pa ste nekateri pisali, kako in kaj, pa bom rekla, da je otrokom gotovo lažje, če si lahko dajo na pavzo in večkrat pogledajo in poslušajo razlago. Tako, da ostanemo pri video navodilih, ta dva dneva pa bomo skupaj malo preverili, se pogovorili. Če kdo ne bo mogel, tudi nič katastrofalnega. Vsega narejenega mi ne rabite pošiljat vsak dan, itak vem, da vsi pridno delajo.
Za današnje ogrevanje jesenske uganke, ob tem vadijo branje:
https://learningapps.org/watch?v=pzitmp2mn20
Ponovna celotna pisna in slušna razlaga z navodili za otroke v videu, ki je na povezavi:
Po želji na koncu risanka o zelenjavi (za motivacijo pred ali po delu):
Za športni premor pa danes prilagam razgibavanje (pa še malo vadijo angleško):
Lepo
bodite in hvala za asistenco pri delu.
Učiteljica Jasna Pitamic
URNIK
|
2. c |
PRIPOROČEN ČAS DELA |
||||
|
PON |