ČETRTEK, 26. 11. 2020
Pozdravljeni,
Uspešno smo izvedli zoom uro, otroci imajo znanje o družinah. Malo občasno nagaja povezava, ampak večinoma smo se slišali in videli.
Danes nadaljujemo z matematiko, sem pa ugotovila, da sem zamuštrala urnik in sem v torek namesto matematike izvedla slovenščino, ki bi jo morala izmenjevat s spoznavanjem okolja. Nič zato-bomo imeli zato matematiko v petek.
Danes so na vrsti geometrijska telesa ter nadaljevanje prikazov. Jaz sem naredila v videu uvod ter dala navodila za delo (ki ga ni veliko), vas pa prosim, če jim po vrstnem redu predvajate še dve razlagi drugih učiteljic, ki so narejene zelo kvalitetno (geometrijska telesa in liki ter prikazi). Druga-prikazi je sicer za tretji razred, vendar vse to spoznamo že v prvem, naj vas to ne moti. Samo malo višja števila ima pri zadnjem prikazu. Bistveno je, da vse ponovijo.
Jutri, v petek bom priložila še preverjanje mat-za vajo (računanje s prehodom do 20, besedilne naloge, drevesni ter stolpčni prikaz), ko se vrnemo v šolo bomo pa ocenjevali. V petek bomo na zoomu torej šli skozi prikaze ter naredili nekaj računov do 20, ponovili o telesih.
Angleščino boste imeli naloženo v spletni učilnici.
Lepo vas pozdravljam.
VIDEO NAVODILA:
GEOMETRIJSKA TELESA IN LIKI, RAZLAGA:
MATEMATIČNI PRIKAZI, RAZLAGA:
(sicer za 3. razred, zato so na koncu malo višje številke, vendar vse prikaze že poznamo)
ŠPORT: vaje s palico (oziroma metlo)
|
URNIK 2. c |
PRIPOROČEN ČAS DELA |
||||
|
PON |
TOR |
SRE |
ČET |
PET |
|