TOREK, 1. 12.

TOREK, 1. 12.

od Jasna Pitamic -
Število odgovorov: 0

TOREK, 1. 12.

Spoštovani,

pričel se je advent, ki ga v šoli tradicionalno obeležujemo z adventnim koledarjem, kjer otrokom pripravim drobne naloge in presenečenja.

Žal smo še doma, sem pa v tolažbo izdelala virtualni koledarček, kjer bodo imeli naloge in nagrade, ki so izvedljive na daljavo. Malo bom poprosila tudi za vašo pomoč. Današnja naloga je, da posesajo vsaj svojo sobo, za nagrado pa je pravljica O resničnem Božičku ter drobna sladka nagrada od vas. Ampak, če nalogo opravijo;)

Seveda tudi Vam vsem želim čim bolj toplo in prijazno vzdušje, ne pustimo si ga uničiti…

Pri matematiki nadaljujemo z liki in računanjem. Opozorim še vas, da šablono pri risanju držijo trdno, da ne pobegne. Če bi bilo računanja preveč, lahko pustijo še za sredo. V sredo bomo pregledali narejeno.

Pri SLJ danes nadaljujemo s črkami. Na vrsti je mali d, ki ga radi menjujejo z b. Tu sem dodala namig; če dvignejo desno roko v dvignjen palec, se jim izpiše mali d (v videu jim pokažem). Sledi še nekaj malega samostojnih prepisov, zapisov.

Sicer sem prilepila otrokom to sličico za prepis, pa jo zalepim še tukaj, če bi potrebovali. Sicer pa v videu stisnejo premor in zapišejo.

Upam, da bo šlo.

V sredo se bi dobili ob 12. na zoomu in bi narekovala nekaj povedi. Pregledali bomo tudi matematiko.

LP Jasna Pitamic

MAT: Liki, računanje do 20; DZ/74-77, zapis v zvezek

SLJ: Črka d,; zvezek za črke

ADVENTNI KOLEDAR:

https://adventmyfriend.com/130071/60767255c0/

VIDEO:

ZAPIS MALE TISKANE ČRKE d:

ŠPO: telovadba s stolom

URNIK                                             2. c

PRIPOROČEN

ČAS DELA

PON