TEHNIŠKI DAN MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA za učence 9. razredov

TEHNIŠKI DAN MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA za učence 9. razredov

od Zvonka Cencelj -
Število odgovorov: 0

TEHNIŠKI DAN MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA

Devetošolci boste imeli tehniški dan  MUZEJ PREMOGOVNIŠTVA v petek, 5. 2. 2021. Ta dan bomo izvedli na podoben način kot poteka pouk na daljavo.

Na ZOOM uri se bomo zbrali ob 8.20. Vabilo s povezavo vam bo na vaš elektronski naslov poslala učiteljica Tina Rus Rozina v četrtek, 4. 2. 2021. V uvodu vam bo gospa Andreja iz CŠOD s pomočjo PPT predstavitve in videoposnetka predstavila Muzej premogovništva.

Po končani uvodni predstavitvi si bomo skupaj ogledali kulturno proslavo, da primerno obeležimo slovenski kulturni praznik.  

Sledi samostojno delo: reševali boste učne liste, ki jih najdete v spletni učilnici v rubriki Druge dejavnosti, Dnevi dejavnosti.

V nadaljevanju dneva se bomo ponovno srečali na ZOOM-u, povabilo vam bo ponovno poslala učiteljica Tina Rus Rozina na vaš elektronski naslov  v petek, 5. 2. 2021, po končanem uvodnem delu. Na tej uri bomo skupaj pregledali vaše odgovore in se o njih pogovorili.

Gospa vam bo podala tudi navodila za samostojno ustvarjanje. Potrebovali boste odpadni material, ki ga najdete doma (WC rolice, škatlice ...), kolaž papir, reklame, časopisni papir, škarje, lepilo, pisala, barvice, lahko naberete tudi material iz narave … Že vnaprej si doma poiščite in pripravite nekaj materiala.

Svoj izdelek boste fotografirali in ob zaključku dneva oddali v spletni učilnici pri oddaji naloge.

Verjamem, da bo dan zanimiv in da boste izvedeli veliko novih informacij. Želimo vam prijeten in ustvarjalen dan.

Učiteljica TIT: Zvonka Cencelj       
Razredničarke: Beatrika Jernejc, Maja Laznik, Tina Rus Rozina