Živali in rastline v parku

Živali in rastline v parku

od Martina Berič -
Število odgovorov: 5

Katere živali in rastline opaziš v parku? Kaj misliš, so te živali in rastline enake v Mariboru in v Kopru?

V odgovor na Martina Berič

Zadeva: Živali in rastline v parku

od Janja Kocbek -
V parku lahko opazim veverice, ptice, mravlje, drevesa, grme ... Zaradi drugačnega podnebja se živali in rastline razlikujejo v Mariboru in Kopru.

od Hana Kaučič -

V parku vidimo veliko različnih živali. Pri nas sem v parku videla že veverico, ptičke, mravlje, hrošče ... Nekaj živali je v Mariboru in Kopru enakih, seveda pa je nekaj živali tudi različnih.

od Miha Kaučič -

Pri nas v parku so predvsem listnata drevesa. Drevesa so lepo razvrščena v določeno zaporedje. Med drevesi so potke po katerih se sprehajamo. V parku vidimo predvsem majhne živali, na primer: ptice, veverice, mravlje, ptice ... Večina živali je v Mariboru in Kopru enakih. 

od Urban Kaučič -
Jaz sem v parku videl veverico, mravljo, ptice, drevesa, grme, rože, fontano, kip in otroško igrišče. Rastline so v Mariboru in Kopru podobne.

od Tin Berič -
V parku najprej opaziš zelo visoka drevesa, ki dajejo zatočišče živalim in vsem nam senco. V parku je veliko majhnih živali. Med Mariborom in Koprom je nekaj manjših razlik med rastlinami in živalmi.