Športni dan

Športni dan

di Mojca Ornik Ulbl -
Numero di risposte: 0

Pozdravljeni,

sporočam vam, da bo športni dan za učence od 1-3. razreda v torek, 19. 12. 2023. Dobimo se pred šolo ob 8. 30. uri. Vabilo v priponki.

OSNOVNA ŠOLA HAJDINA Z ENOTO VRTEC

Sp. Hajdina 24, 2288 Hajdina

http://www.os-hajdina.si

Å 02/788-1260

Ê 02/788-1261

tajnistvo@os-hajdina.si

ŠPORTNI DAN - DRSANJE in POHOD

Spoštovani starši.

V TOREK, 19. 12. 2023 bomo imeli športni dan. Odšli bomo na Ptuj, kjer bomo drsali.

Odhod izpred šole bo ob 8:20 uri, vrnili pa se bomo ob 13:30 uri. Učenci naj bodo v šoli vsaj 10 minut prej, da še vzamejo malico. Učenci se v eno smer peljejo z avtobusom, v drugo smer pa gredo peš (POHOD). Poskrbite za primerno obutev in topla oblačila.

Po vrnitvi v šolo se vse ostale aktivnosti odvijajo kot običajno (kosilo, dejavnosti Rap, …).

Učenci naj imajo zraven manjši nahrbtnik za malico, ki jo vzamemo v šoli in svojo pijačo.

Na drsališču si bo možno izposoditi drsalke (brezplačno), če pa ima otrok svoje, pa jih lahko ima zraven. V posebni torbi naj imajo kombinezone (nepremočljive hlače), nepremočljive rokavice in čelado- smučarsko ali kolesarsko). Za prevoz te opreme bo poskrbljeno.

Izposoja drsalk je brezplačna. Tudi vstopnine ni. Strošek bo avtobusni prevoz v eno smer. To bo obračunano na položnici za malico.

Javne službe nam bodo omogočile tudi ptujski vrtiljak na dan drsanja.

Učenci morajo upoštevati navodila spremljevalcev.

Vodja dneva dejavnosti Mojca Ornik Ulbl

Soglašam, da se bo moj otrok ___________________________________,

učenec/ka ______razreda udeležil zimskega športnega dne (drsanja).

Podpis starša:

Lep pozdrav, vodja športnega dne, 

Mojca Ornik Ulbl