Slovenščina za 3. letnik
Forum per uso generale
| Forum | Descrizione | Discussioni |
|---|---|---|
| Forum novic | Splošne novice in najave |
1 |
| Vprašanja, mnenja, pobude | Če naletite na nejasnosti ali bi mi samo radi kaj povedali, pišite mi v forum. |
0 |
Forum per apprendimento
| Sezione | Forum | Descrizione | Discussioni |
|---|---|---|---|
| Zgodovinska pripoved - ideja za domače branje | Zgodovinsko pripovedništvo | Poglavje vam omogoča izbiro domačega branja. Izberete delo z zgodovinsko tematiko, ga preberete in o njem poročate na izpitu. Vprašanja o domačem branju mi lahko zastavite v forumu. Za 3. letnik je potrebno pripraviti eno domače branje. Pozorna bom na govorni nastop. Za program PTI je treba ... |
0 |
| Po stopinjah kriminalke - ideja za domače branje | Po stopinjah kriminalke | Za domače branje izberete poljubno kriminalko. Vprašanja na to temo mi lahko postavite v forumu. Za 3. letnik je treba pripraviti eno domače branje, ki ga boste predstavili na ustnem delu izpita . Pozorna bom na govorni nastop. Za udeležence izoobraževanja, ki delate po programu PTI, je treba ... |
0 |
| Moderna v Evropi | 1. vodena intertpretacija | Interpretacijo boste pisali na pisnem delu izpita za tretji letnik in tudi na poklicni maturi. Do zdaj imate s tem že nekaj izkušenj. Vodena interpretacija je bolj usmerjena in ima več navodil. Samostojnejšim udeležencem izobraževanja je namenjena samostojna interpretacija. Razmislite, kaj vam ... |
0 |
| Dom, domovina, svet | Dom, domovina, svet | Vprašajte karkoli o snovi. |
0 |
| Drugačni | Drugačni | Vprašajte karkoli v zvezi z domačim branjem, snovjo za izpit ali z razlago snovi. |
0 |
| Skladnja- od besednih zvez do zloženih povedi | Skladnja | Vprašajte, če vam ni kaj razumljivo. To poglavje zahteva veliko razumevanja. Nekaj nazornih razlag imate v gradivih.txt. |
0 |
| Nadpovedna skladnja - ali kako nastaja besedilo | Nadpovedna skladnja | Snov potrebuje nekaj razumevanja. Pomagajte si tudi tako, da miompostavite vprašanja. |
0 |
| Pravopis- tokrat o ločilih | Pravopis | Kadar ste v dvomih, kako kaj prav napisati, lahko pogledate v Slovenski pravopis, ki ga najdete tudi na internetu. Na povezavi najdete Slovenski pravopis. |
0 |