Ocenjevanje znanja - Zgodovinski razvoj
Ocenjevanje znanja - Zgodovinski razvoj
Aggregazione dei criteri
Razmislite, kako bi si želeli dokazati vaše znanje in na kakšen način bi želeli biti ocenjeni. Bodite kreativni, sedaj imate možnost izbire! Ko boste dosegli dogovor naj ga predsednik razreda zapiše in mi ga posreduje na mojo elektronsko pošto.
Srečno!
Data limite: martedì, 11 aprile 2023, 10:00
Učenci, za vas odpiram forum z namenom, da bi razmislili o tem, kako bi si želeli, da bi bilo ocenjeno vaše znanje iz poglavja o zgodovinskem razvoju.
Standardi znanja so sledeči:
|
· zna na zgledu predstaviti spremembe v domačem kraju/domači pokrajini skozi čas in navede nekaj vzrokov zanje; · zna uporabiti strategije za spoznavanje preteklosti (npr. delo z različnimi besedili, slikovnim gradivom in drugimi viri, časovni trak, muzeji); |
Razmislite, kako bi si želeli dokazati vaše znanje in na kakšen način bi želeli biti ocenjeni. Bodite kreativni, sedaj imate možnost izbire! Ko boste dosegli dogovor naj ga predsednik razreda zapiše in mi ga posreduje na mojo elektronsko pošto.
Srečno!
Non è più possibile intervenire nel forum poiché è trascorsa la data limite.
Questo è un forum Domande e Risposte. Per poter vedere le risposte date dagli altri partecipanti devi prima rispondere a tua volta.
| Stato | Discussione | Iniziato da | Ultimo intervento | Repliche | Azioni |
|---|---|---|---|---|---|
|
Bloccata
|
|
|
12 |
|