Spoštovani vodje tekmovanja in mentorji,

 

približujemo se mejniku treh mesecev odkar smo zapustili šolske klopi in se ponovno podali v svet šolanja na daljavo. Kot veste, smo zaradi tega tudi zadržali izvajanje šolskega tekmovanja iz angleščine za 8. razred v upanju, da se kmalu vrnemo in odpišemo tekmovanje v šolah.

 

Žal trenutna situacija ne vzbuja upanja za vrnitev v šole, zato smo se na IATEFL Slovenia odločili, da bomo šolsko tekmovanje izvedli preko spleta.

 

Trenutno vam še ne morem dati točnih informacij glede termina izvedbe, si pa prizadevam, da bi tekmovanje lahko izvedli najkasneje v marcu. Tekmovanje za 8. razred bo potekalo preko spleta, tudi v primeru, da bodo šole odprte, saj se lahko zgodi, da bo več razredov v karanteni ali pa bodo odprte le šole v določenih regijah.

 

Točne podatke o sami izvedbi tekmovanja preko spleta vam bom poslala takoj, ko bo mogoče. Prijave učencev na tekmovanje pa lahko urejate že sedaj, zato vas prosim, da te prijave tudi čimprej uredite, da bo vse pripravljeno, ko dobimo tudi uradni datum tekmovanja.

 

Predlagam, da učence ponovno spodbudite k sodelovanju in jih morda še dodatno pripravite na tekmovanje preko spleta. Naloge bodo še vedno podobne tekmovanjem iz preteklih let, le da bodo izvedene v spletni različici. Trenutno vse kaže, da bodo oblike spletnih nalog podobne vprašanjem in kvizom, ki jih lahko najdete v spletnih učilnicah Moodle.

 

 Še naprej vam želim uspešno delo in čim več energije.

 

Lep pozdrav,

Barbara Lukač Patarčec

 

koordinatorka za tekmovanje

iz angleščine za 8. razred


Zadnja sprememba: torek, 19 januar 2021, 12:43