Navodila

Pozdravljeni!

Še (upam da) poslednje navodilo glede jutrišnjega poskusnega tekmovanja:

Kot je bilo že sporočeno, do testa dostopate preko povezave, ki je na vaših prijavnih lističih (izjavah). Lističe sem pošiljala tudi v e-obliki preko vaših eAsistent računov. Mogoče ne bi bilo slabo, da jih enostavno slikate in shranite na telefon. Povezavi do vpisa na strežnik sta: http://rezultati.dmfa.si/ ali https://www.dmfa.si/Rezultati

Po vpisu gesel s prijavnega lističa boste imeli učenci na spletni strani navodila za dostop do testa. Imeli boste navedeni dve tekmovalni poli, možnost bo klikniti le na TEST: tekmovanje iz angleščine za 8. razred. Zraven imena pole bo gumb, na katerega boste kliknili. Po kliku na ta gumb se bo pojavilo okno, kjer boste povprašani, če res želite nadaljevati, saj se bo takrat začel odštevati čas, ki se ga ne da ustaviti.

Testnega tekmovanja ni treba v celoti rešiti, najpomembnejši deli so prijava, ogled nalog in preizkus oddaje. Traja lahko od 10 minut do 50 minut.

Pri shranjevanju odgovorov se odgovori shranijo z gumbom POŠLJI. Odgovori se samodejno ne shranjujejo. Gumb POŠLJI lahko pritisnete vsakič, ko neko nalogo rešite. Tisto, kar bo poslano »zadnjič«, je tisto, kar se bo shranilo na strežniku.

Čas izvedbe testnega tekmovanja je delno omejen. Še vedno se testni preizkus začne ob 13.00, so pa v skrajni sili omogočili, da bo po tem času dostopen do konca dneva za učence, ki se res ne bi mogli prijaviti ob 13. uri.

Prosim, da se kljub temu držite začetka tekmovanja ob 13.00. Res želim, da se poskusa udeležite, saj v ponedeljek na pravem tekmovanju ne bo časa za urejanje težav z dostopom, nepoznavanjem načina reševanja itd. Še enkrat vabljeni vsi, ki jutri nimate možnosti priti pravočasno domov, 5-10 minut pred 13. uro v učilnico 114. S seboj imejte za vsak slučaj telefon in prijavni listič z uporabniškim imenom in geslom.

Za učence, ki boste dostopali od doma, bom imela v tem času odprto videokonferenco na povezavi:

https://arnes-si.zoom.us/j/99055166263?pwd=ZmJ0UUtyVmZUQXh3dXZYSTUwYjhPZz09

Meeting ID: 990 5516 6263
Passcode: 607006

Lep pozdrav,

Katarina Bučar


Zadnja sprememba: ponedeljek, 1 marec 2021, 22:05