Oblikovanje unikatne grafične podobe

Ste brez ideje in se sprašujete kakšna grafična podoba bi bila udarna za vašo novo spletno stran? Ali pa imate idejo in vizijo ter potrebujete kvalitetno izvedbo grafične podobe?
V naraščajoči poplavi najrazličnejših spletnih strani je danes zelo pomembno, da je vaša spletna stran unikatna in izstopa od konkurence. Izgled spletne strani in barvna usklajenost sta najpomembnejši lastnosti s katerima pri obiskovalcu ustvarjanju prvi vtis.
Temu primerno pri nas od nekdaj prisegamo na unikatno izdelavo grafične podobe spletne strani in se ne uporabljamo kupljenih spletnih podob, predlog oz. "template-ov", ki so na voljo na spletu.
Proč s povprečnostjo, vaša spletna stran si zasluži več. Naj postane unikatna!

Spletno stran je potrebno postaviti na trdnih in kvalitetnih temeljih, kar pomeni, da je osnova izdelane spletne strani kvalitetna in učinkovita grafična podoba, njen unikaten videz pa je še dodaten atribut, ki prepriča.
Kako poteka izdelava unikatne grafične podobe?

Pred pričetkom izdelave spletnih strani si pripravimo izhodišča za postavitev grafične podobe. Na osnovi želja in priporočil in obstoječega uporabnega materiala (fotografije, besedila, videa, brošur in letakov.) pristopimo k izdelavi grafične podobe.
Že v sami podobi strani moramo predvideti:
- ciljno skupino obiskovalcev,
- kakšen je namen spletne strani,
- s čim pritegniti obiskovalca, da na spletni strani ostane dlje časa,
- kako doseči, da se bo vrnil na spletno stran.

Zaradi današnjega hitrega tempa je zelo pomembno, da bo obiskovalcu, ki vaše spletne strani obišče, takoj jasno, kaj je vaša dejavnost in kaj mu želite sporočiti. Pomembno je, da ga udarna podoba in vsebina strani pritegneta v nadaljnje raziskovanje vaših spletnih podstrani. Prav tako morajo biti na vidnem mestu izpostavljeni pomembni podatki in vsebine ter pri roki povezave za nadaljnje brskanje in enostaven kontakt. Že v sami podobi je torej potrebno upoštevati enostavnost iskanja informacij in izločitev nepotrebnega odvečnega klikanja, kar se bo obrestovalo z zadovoljstvom vaše bodoče stranke, ki se bo na vaše spletne strani rada vračala.
Zadnja sprememba: torek, 14 avgust 2018, 10:18