Oris poglavij

 • Splošno

 • Ponedeljek, 3. 2. 2020

  Areh

  Po obilnem štajerskem kosilu smo se odpravili na smučišče Areh, kjer smo preizkusili naše smučarske veščine. Smučarski užitki so bili kratki, vendar zelo sladki. Sledil je nočni pohod, kjer smo uživali v krasnem pogledu na  Hoče.

  Po večerji nas je  čakalo zanimivo predavanje o gozdovih Pohorja. Potem pa zaslužen počitek in nabiranje moči za nov smučarski dan.

 • Torek in sreda 4. in 5. 2. 2020

  slika torek

  V torek in sredo smo imeli zanimivo vremensko dogajanje. Grelo nas je sonce, zmočil dež, razveselil sneg, veter pa nam je dobro prevetril lase. Kot pravi profesionalci smo bili kos vsem vremenskim razmeram in rezultat trdega in vztrajnega dela se odraža na našem smučanju.

  Kuharji in osebje hotela odlično skrbijo za naše polne želodčke in razvajajo naše brbončice.

  V torek smo veliko izvedeli o pravilih obnašanja na smučišču in splavarjenju na reki Dravi, v sredo pa smo poslušali predavanje o astronomiji in se preverili v igri Male sive celice.

  Sedaj pa zavoj v posteljo in lahko noč.

 • Četrtek, 6. 2. 2020

  slika četrtek

  Danes so nas prebudili sončni žarki, ki so nas po krepkem zajtrku pričakali na smučišču. Smuka je bila odlična, veliko smo se že naučili, pa tudi noge utrdili. Po smučanju in kosilu pa smo svojo energijo še na igrišču in z igro sprostili. Sedaj si ogledujemo Mribor in areno Zlate lisice, po večerji pa nas čaka še težko pričakovani zaključni večer s plesom.

  Pošiljamo vam lepe pozdrave do jutri.

  Jutri se vračamo med 16.00 in 16.30 uro.