Oris poglavij

 • PETEK, 27.3.2020

  Nariši strip z najmanj 10 sličicami. To lahko narediš na list, v zvezek ali risalni list, kar imaš pri roki. Riši z barvicami ali flomastri. Sličice lahko tudi pobarvaš. Dobro razmisli, o čem se bodo pogovarjali tvoji junaki. Povedi morajo biti kratke. To delaj danes pa tudi v ponedeljek kot ura slovenščine. Želim, da izdelek prineseš v šolo, ko bo mogoče. Če ti bo vzelo preveč časa, lahko nadaljuješ še naslednji petek. Počasi vendar natančno in smiselno.

  • PETEK, 3.4.2020

   Že zadnjič sem ti napovedala, da lahko tudi današnji dve uri LUM-a posvetiš STRIPU. Če želiš, ga lahko poslikaš in pošlješ na email. 

   • PETEK, 10.4.2020

    Nalogo - IZDELAVA METULJA lahko delaš tudi kateri drugi dan. Vesela bi bila tvoje slike.

   • PETEK, 17.4.2020

    Sprehodi se okoli hiše ter si izberi eno cvetoče drevo, da ga boš narisal. Rišeš lahko v kateri koli tehniki, lahko narediš tudi lepljenko (kolaž papir ali revije) ali grafiko (odtis s krompirjevim pečatnikom). Tehniko prepustim tvoji  iznajdljivosti in domišljiji ter natančnosti. 

    Vesela bi bila slike tvojega izdelka.

    • PETEK, 24.4.2020

     Danes naj bi vsi naredili MANDALO (glej navodilo za športni dan).

     Nekateri so mi že poslali slike tudi tega izdelka, nekateri pa še vedno nobenega. 

     Do sedaj ste morali izdelati metulja, narisati cvetoče drevo ter narediti mandalo iz naravnih materialov, ki ste jih nabirali na sprehodu. 

     Prosim, da mi pošljete sliko vsaj enega izdelka. 

     Hvala vsem ostalim, ki ste poslali enega, dva ali celo vse tri. 

     • PETEK, 8.5.2020

      Likovno delo: Lepljenka - Portret

      Izberi si družinskega člana, ga skiciraj s svinčnikom ter prekrij z drobnimi koščki časopisnega ali reklamnega papirja in drugega odpadnega materiala. Oglej si oba primera in si izberi enega, lahko poskusiš tudi oba. Likovna naloga je namenjena več uram, zato boš lahko z delom nadaljeval tudi naslednji teden. Se že veselim tvojih izdelkov.     • PETEK, 15.5.2020

      Tudi danes lahko nadaljuješ s portretom. Tehnika je KOLAŽ. Če si pozabil, kaj moraš narediti, si ponovno preberi navodila, ki si jih dobil v petek, 8.5.

      • PETEK, 22.5.2020

       Če ti še ni uspelo dokončati plakata MOJ DOMAČI KRAJ, stori to sedaj. Naj ti še ti dve uri LUMa pomagata pri estetskem videzu tvojega izdelka. Lahko še kaj narišeš ali pobarvaš. 

       • PETEK, 29.5.2020

        Izdelava plakata o ČLOVEŠKEM TELESU.