Tedenski oris

 • 17. 3.

  Pozdravljeni, učenci 6. a.

  Zato, da ne pozabimo, da pripadamo 6. a, se bomo občasno srečevali v spletni učilnici OD6.A. 

  Če imate kakršnokoli vprašanje, ga pošljite na andreja.bozic@osv-ankaran.si.

  • 31. 3.

   Pozdravljeni učenci, 

   ker te dni veliko uporabljate internet, vam svetujem, da malce pobrskate po tej spletni strani https://www.varninainternetu.si/  . Mogoče pa bo za vas kaj uporabnega.


   • 14. 4.

    Še ena spletna stran, kjer najdete zanimive informacije: https://safe.si/

    Ker delate seminarsko za naravoslovje in če bi radi dodali fotografijo, preberite pod zavihkom Učitelji, kako dodati brezplačno fotografijo z Googla.

    • 28. 4.

     Ker smo doma in ste za šolo že vse naredili, je čas, da se naučite novih spretnosti. Na spletni strani https://www.artforkidshub.com/ vam pokažejo kako narisati vse, česar še ne znate.

     • Torek, 5. 5. 2020

      Danes je spet čas za razredno uro. 

      1. Da vas malo dregnem. Ne pozabite na izbirne predmete. V eAsistentu morate odkljukati, katere želite obiskovati drugo leto. Navodila, kako se to naredi, so na spletni strani šole. To morate narediti še: Stoyan, Eva, Enya, Alja, Mia, Karolina in Melanie. Lahko pa pošljete mail učiteljici Mateji (mateja.rejc@osv-ankaran.si) in ji sporočite, katere izbirne predmete želite obiskovati.

      2. Pridobivanje in zaključevanje ocen

      Tisti, ki ste med oceno pri določenem predmetu, redno sodelujte in pravočasno oddajte naloge, ker to lahko vpliva na vašo zaključno oceno. Za vse tiste, ki popravljate ocene, držim pesti. 

      3. Ker vam verjetno ostaja čas, se preizkusite v novih spretnostih (likanje, pomivanje posode, brisanje tal, lupljenje krompirja - to bom drugo leto preverila pri SPH - tekmovanje v hitrosti lupljenja krompirja in jabolk).

      4. Če imate kakršnokoli vprašanje pišite.

      Lepo se imejte.

      • Torek, 19. 5. 2020

       Ob 11. 15 na Skype.