Če ti ni kaj jasno se oglasi, vprašaj.
Pozdravljeni!
Za katero ocenjevalno nalogo gre?
Lp, Nelli Deanovič, 6.r.
Za katero ocenjevalno nalogo gre?
Lp, Nelli Deanovič, 6.r.
najdeš jo na šolski spletni strani - izobraževanje na daljavo, tam kjer dobivaš gradivo - geografija 6. razred lp
Kako izpolnimo nalogo
Nalogo si prenesi na namizje. Vpiši odgovore in nalogo oddaj. Navodila najdeš na šolski spletni strani - izobraževanje na daljavo - predmet geografija 8 - oddaja naloge pod datumom 13.5.2020. lp
Pozdravljeni!
Opazila sem, da se v kvadratkih dvakrat pojavi Singapur. Zanima me ali je to napaka ali je tako pravilno.
Lep pozdrav, Nelli Deanović, 6.r.
Opazila sem, da se v kvadratkih dvakrat pojavi Singapur. Zanima me ali je to napaka ali je tako pravilno.
Lep pozdrav, Nelli Deanović, 6.r.
Napaka je. Jaz sem popravil v Postaja Amundsen Scott.
Zdravo vsem, napaka je v tabeli spodaj, gre za postajo, ki je označena na zemljevidu Amundsen Scott. En Singapur zbrišite in popravite.
Mi imamo čas do jutri ali do ponedeljka 25.5?
Lp, Tia
Lp, Tia
Do ponedeljka. Vidiš na vrhu naloge.
Dober dan
Zanima kak ste vi to naredili na računalnik zato ker ko klikneš da bi si naložil datoteko ti jo naloži v PDF obliki
Lp Jurij
Zanima kak ste vi to naredili na računalnik zato ker ko klikneš da bi si naložil datoteko ti jo naloži v PDF obliki
Lp Jurij
Pozdravljeni!
Jaz ne morem nič zbrisat niti popravit to kaj ste vi napisali tako, da bom zraven Singapura samo označila Scoot da boste vedeli kaj je kaj.
Lp, Nelli Deanović, 6.r.
Jaz ne morem nič zbrisat niti popravit to kaj ste vi napisali tako, da bom zraven Singapura samo označila Scoot da boste vedeli kaj je kaj.
Lp, Nelli Deanović, 6.r.
Pozdravljen!
Zanima me če lahko jutri oddamo nalogo- 25.5
Lp, Tia
Zanima me če lahko jutri oddamo nalogo- 25.5
Lp, Tia
Pozdravljeni!
Zanima me moja ocena za ocenjevalno nalogo.
Lp, Tia
Zanima me moja ocena za ocenjevalno nalogo.
Lp, Tia
Zdravo.
Mene tudi.
Lep dan,
Rožle
Mene tudi.
Lep dan,
Rožle
Pozdravljeni!
Zanima me kam oddamo ocenjevalno nalogo za zgodovino.
Lep dan
Tia
Zanima me kam oddamo ocenjevalno nalogo za zgodovino.
Lep dan
Tia
Tam, ko si oddala tudi geografijo
Lp, Nelli
Lp, Nelli