Spletne učilnice od Darja Mevlja - ponedeljek, 24 avgust 2020, 17:21 Število odgovorov: 2 Pozdravljeni moji udeleženci, kako se vam zdi uporabna spletna učilnica Moodle? Boste uporabljale pri svojem delu? Permalink V odgovor na Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice od Sanja Šavle - torek, 25 avgust 2020, 10:55 Hey, Darja! Me veseli, da sem tvoja udeleženka... :-) Jaz bom kreirala nekaj za bolnišnični oddelek, tako da bo vedno kaj pri roki za hitro uporabo z učenci. Koliko se bo pa to dejansko obneslo pri mojem delu ne vem. Lp in uspešno delo še naprej. Permalink Pokaži starša V odgovor na Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice od Alenka Langus Kržič - sreda, 26 avgust 2020, 23:34 Ja, bom uporabljala, ko bom obvladala uporabo in delovanje. Vaja dela mojstra, kajne?! Permalink Pokaži starša
V odgovor na Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice od Sanja Šavle - torek, 25 avgust 2020, 10:55 Hey, Darja! Me veseli, da sem tvoja udeleženka... :-) Jaz bom kreirala nekaj za bolnišnični oddelek, tako da bo vedno kaj pri roki za hitro uporabo z učenci. Koliko se bo pa to dejansko obneslo pri mojem delu ne vem. Lp in uspešno delo še naprej. Permalink Pokaži starša
V odgovor na Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice od Alenka Langus Kržič - sreda, 26 avgust 2020, 23:34 Ja, bom uporabljala, ko bom obvladala uporabo in delovanje. Vaja dela mojstra, kajne?! Permalink Pokaži starša