Spletne učilnice by Darja Mevlja - Monday, 24 August 2020, 5:21 PM Number of replies: 2 Pozdravljeni moji udeleženci, kako se vam zdi uporabna spletna učilnica Moodle? Boste uporabljale pri svojem delu? Permalink In reply to Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice by Sanja Šavle - Tuesday, 25 August 2020, 10:55 AM Hey, Darja! Me veseli, da sem tvoja udeleženka... :-) Jaz bom kreirala nekaj za bolnišnični oddelek, tako da bo vedno kaj pri roki za hitro uporabo z učenci. Koliko se bo pa to dejansko obneslo pri mojem delu ne vem. Lp in uspešno delo še naprej. Permalink Show parent In reply to Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice by Alenka Langus Kržič - Wednesday, 26 August 2020, 11:34 PM Ja, bom uporabljala, ko bom obvladala uporabo in delovanje. Vaja dela mojstra, kajne?! Permalink Show parent
In reply to Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice by Sanja Šavle - Tuesday, 25 August 2020, 10:55 AM Hey, Darja! Me veseli, da sem tvoja udeleženka... :-) Jaz bom kreirala nekaj za bolnišnični oddelek, tako da bo vedno kaj pri roki za hitro uporabo z učenci. Koliko se bo pa to dejansko obneslo pri mojem delu ne vem. Lp in uspešno delo še naprej. Permalink Show parent
In reply to Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice by Alenka Langus Kržič - Wednesday, 26 August 2020, 11:34 PM Ja, bom uporabljala, ko bom obvladala uporabo in delovanje. Vaja dela mojstra, kajne?! Permalink Show parent