Spletne učilnice di Darja Mevlja - lunedì, 24 agosto 2020, 17:21 Numero di risposte: 2 Pozdravljeni moji udeleženci, kako se vam zdi uporabna spletna učilnica Moodle? Boste uporabljale pri svojem delu? Permalink In riposta a Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice di Sanja Šavle - martedì, 25 agosto 2020, 10:55 Hey, Darja! Me veseli, da sem tvoja udeleženka... :-) Jaz bom kreirala nekaj za bolnišnični oddelek, tako da bo vedno kaj pri roki za hitro uporabo z učenci. Koliko se bo pa to dejansko obneslo pri mojem delu ne vem. Lp in uspešno delo še naprej. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice di Alenka Langus Kržič - mercoledì, 26 agosto 2020, 23:34 Ja, bom uporabljala, ko bom obvladala uporabo in delovanje. Vaja dela mojstra, kajne?! Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice di Sanja Šavle - martedì, 25 agosto 2020, 10:55 Hey, Darja! Me veseli, da sem tvoja udeleženka... :-) Jaz bom kreirala nekaj za bolnišnični oddelek, tako da bo vedno kaj pri roki za hitro uporabo z učenci. Koliko se bo pa to dejansko obneslo pri mojem delu ne vem. Lp in uspešno delo še naprej. Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Darja Mevlja Odg: Spletne učilnice di Alenka Langus Kržič - mercoledì, 26 agosto 2020, 23:34 Ja, bom uporabljala, ko bom obvladala uporabo in delovanje. Vaja dela mojstra, kajne?! Permalink Visualizza intervento genitore