UVODNE MISLI

UVODNE MISLI

di Dragica Žontar -
Numero di risposte: 0

Pozdravljeni učenci in starši!

Šolski pouk v klasični obliki je trenutno prekinjen zaradi  nastale izredne situacije. Od ponedeljka 16.3.2020 naprej do preklica, bo delo potekalo  preko spletne učilnice OŠ Litija in drugih družbenih omrežij ter mobilnih aplikacij.

Vaši učitelji vam bodo vsak dan preko spletnih učilnic posredovali, katere učne vsebine morate predelati pri določenih predmetih. Sama se bom aktivno vključevala kot pomoč pri vseh učnih vsebinah, ki vam bodo nejasne, zapletene in nerazumljive in vseh dodatnih vprašanjih. Na voljo sem vam preko e-mail pošte: dragica.zontar@guest.arnes.si ali dragica.zontar@os-litija.si  , dosegljiva sem tudi preko messengerja ali vibra oziroma sms-a. V kolikor vam to bolj ustreza, me prosim kontaktirajte, da se dogovorimo. Z eno od učenk, ta oblika že zelo dobro poteka.

Pošiljala vam bom tudi vsebine, ki bodo namenjene sprostitvi ter neobremenjenemu preživljanju prostega časa.

Prioritetna naloga vseh nas trenutno pa je, da smo doma, skrbimo za svoje zdravje ter s tem posredno tudi za zdravje naših najbližjih ter vseh ostalih.

Ostanite zdravi in potrpežljivi ter da se čim prej vidimo v šolskih prostorih.

Dragica Žontar

Za boljše razpoloženje pa vam pošiljam še tole pesmico:

https://youtu.be/MrHxhQPOO2c