Imam težave z... di Darko Fras - venerdì, 27 marzo 2020, 13:46 Numero di risposte: 2 Pozdravljen!Napiši, s kakšnimi težavami se srečuješ pri delu od doma. Permalink In riposta a Darko Fras Odg: Imam težave z... di Lana Martinec - martedì, 7 aprile 2020, 10:57 Pozdravljeni učitelj Jaz ko hočem nekaj na forumu nekaj napisat v kateri koli učilnici me ven nekaj vrže, da morem nekaj izpolniti. Lana. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Lana Martinec Odg: Imam težave z... di Darko Fras - martedì, 7 aprile 2020, 11:39 Malo bolj natančno, kaj ti napiše. Ali pa sliko prilepi... Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Darko Fras Odg: Imam težave z... di Lana Martinec - martedì, 7 aprile 2020, 10:57 Pozdravljeni učitelj Jaz ko hočem nekaj na forumu nekaj napisat v kateri koli učilnici me ven nekaj vrže, da morem nekaj izpolniti. Lana. Permalink Visualizza intervento genitore In riposta a Lana Martinec Odg: Imam težave z... di Darko Fras - martedì, 7 aprile 2020, 11:39 Malo bolj natančno, kaj ti napiše. Ali pa sliko prilepi... Permalink Visualizza intervento genitore
In riposta a Lana Martinec Odg: Imam težave z... di Darko Fras - martedì, 7 aprile 2020, 11:39 Malo bolj natančno, kaj ti napiše. Ali pa sliko prilepi... Permalink Visualizza intervento genitore