POSTOPEK PRIJAVLJANJA NA IZPITE

Ker se dogaja, da udeleženci izobraževanja odraslih prihajajo na izpite brez predhodne prijave in plačila obveznosti,
naj spomnim, da se morate na izpit prijaviti s PRIJAVNICO, ki jo pošljete na šolo ( SREDNJA ŠOLA VENO PILON AJDOVŠČINA, CESTA 5. MAJA 12, 5270 AJDOVŠČINA) ali oddate v tajništvo šole ali pa pošljete po e-pošti na karmen.lemut@ss-venopilon.si. Obrazec prijavnice je na voljo v tej spletni učilnici.

Pri šolanju v poklicnem tečaju-predšolska vzgoja in SSI-predšolska vzgoja je veliko modulov razčlenjenih v več delnih izpitov, katerih vrednotenje se na koncu združuje. Prijavnice za te delne izpite lahko po predhodnem dogovoru oddajate tudi profesorjem na predavanjih. Plačila izpitov so izpeljana prek plačilnih nalogov (prejmete komplet UPN-jev), ki jih poravnavate sproti, preden pristopite k izpitu. Plačila obveznosti bodo profesorji preverjali ob opravljanju izpita. Če obveznosti niste poravnali ne boste mogli pristopiti k opravljanju izpita.

Za module, ki niso sestavljeni iz več delnih izpitov pa ne morete oddajati prijavnic direktno učiteljem na dan izpita, temveč jo morate pravočasno poslati po enem izmed možnih načinov, na šolo.

Neprijavljenih kandidatov učitelji ne bodo sprejemali na izpite.
Hvala za razumevanje.

Zadnja sprememba: torek, 6 september 2022, 11:32