Gremo mi v tri krasne od Nina Gradič Planko - torek, 7 oktober 2025, 19:43 Število odgovorov: 16 Katero vprašanje se ti poraja ob Nejinem govornem nastopu? Permalink Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Tjaša Kotnik - torek, 7 oktober 2025, 20:38 Katera je bila tvoja najljubša oseba v knjigi? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Tjaša Kotnik Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:44 Lucija Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Gaja Zupanič - torek, 7 oktober 2025, 20:41 Bi tudi ti šla na takšen tabor? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Gaja Zupanič Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:44 Najverjetneje ne Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Val Šeško - torek, 7 oktober 2025, 21:12 Ali jo je policija hitro našla Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Val Šeško Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:43 Policija Pavline ni našla takoj. Iskanje je trajalo nekaj časa in drugim povzročilo veliko skrbi. Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Mia Koprivc - sreda, 8 oktober 2025, 07:29 Koliko so bili stari otroci? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Mia Koprivc Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:47 Ni povsem jasno, koliko let imajo posamezni liki. Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Lana Bombač - sreda, 8 oktober 2025, 13:01 ali si si izbrala knjigo ker ti je bil všeč naslov Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Lana Bombač Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:45 Ja in tudi zaradi opisa vsebine. Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Jaka Kolar - sreda, 8 oktober 2025, 15:07 Če bi morala biti oseba v knjigi katera bi bila? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Jaka Kolar Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 19:00 Lucija, saj je nežna, empatična in povezuje skupino s svojo toplino in razumevanjem. Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Žanin Jazbec - sreda, 8 oktober 2025, 15:16 Zakaj je Pavla pobegnila? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Žanin Jazbec Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 19:02 Ni imela želje biti na taboru, saj jo je njena mama nagnala tja proti njeni volji. Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Filip Hrovatič - sreda, 8 oktober 2025, 15:30 ali bi bežala policajem Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Filip Hrovatič Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Kaja Kranjc - sreda, 8 oktober 2025, 17:39 Kje je bil tabor ? Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Tjaša Kotnik - torek, 7 oktober 2025, 20:38 Katera je bila tvoja najljubša oseba v knjigi? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Tjaša Kotnik Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:44 Lucija Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Tjaša Kotnik Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:44 Lucija Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Gaja Zupanič - torek, 7 oktober 2025, 20:41 Bi tudi ti šla na takšen tabor? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Gaja Zupanič Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:44 Najverjetneje ne Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Gaja Zupanič Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:44 Najverjetneje ne Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Val Šeško - torek, 7 oktober 2025, 21:12 Ali jo je policija hitro našla Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Val Šeško Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:43 Policija Pavline ni našla takoj. Iskanje je trajalo nekaj časa in drugim povzročilo veliko skrbi. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Val Šeško Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:43 Policija Pavline ni našla takoj. Iskanje je trajalo nekaj časa in drugim povzročilo veliko skrbi. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Mia Koprivc - sreda, 8 oktober 2025, 07:29 Koliko so bili stari otroci? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Mia Koprivc Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:47 Ni povsem jasno, koliko let imajo posamezni liki. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Mia Koprivc Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:47 Ni povsem jasno, koliko let imajo posamezni liki. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Lana Bombač - sreda, 8 oktober 2025, 13:01 ali si si izbrala knjigo ker ti je bil všeč naslov Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Lana Bombač Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:45 Ja in tudi zaradi opisa vsebine. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Lana Bombač Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - sreda, 8 oktober 2025, 14:45 Ja in tudi zaradi opisa vsebine. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Jaka Kolar - sreda, 8 oktober 2025, 15:07 Če bi morala biti oseba v knjigi katera bi bila? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Jaka Kolar Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 19:00 Lucija, saj je nežna, empatična in povezuje skupino s svojo toplino in razumevanjem. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Jaka Kolar Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 19:00 Lucija, saj je nežna, empatična in povezuje skupino s svojo toplino in razumevanjem. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Žanin Jazbec - sreda, 8 oktober 2025, 15:16 Zakaj je Pavla pobegnila? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Žanin Jazbec Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 19:02 Ni imela želje biti na taboru, saj jo je njena mama nagnala tja proti njeni volji. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Žanin Jazbec Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 19:02 Ni imela želje biti na taboru, saj jo je njena mama nagnala tja proti njeni volji. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Filip Hrovatič - sreda, 8 oktober 2025, 15:30 ali bi bežala policajem Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Filip Hrovatič Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Kaja Kranjc - sreda, 8 oktober 2025, 17:39 Kje je bil tabor ? Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Filip Hrovatič Zadeva: Gremo mi v tri krasne od Kaja Kranjc - sreda, 8 oktober 2025, 17:39 Kje je bil tabor ? Permalink Pokaži starša Odgovor