Peta osebna od Nina Gradič Planko - četrtek, 9 oktober 2025, 19:51 Število odgovorov: 16 Kaj bi vprašal Filipa ob njegovi knjigi? Permalink Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Žanin Jazbec - četrtek, 9 oktober 2025, 19:56 Kako se je Jelka počutila, ko jo je oče začel sumničavo opazovati zaradi vonja bencina? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Žanin Jazbec Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:23 zelo razočarano Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Tjaša Kotnik - četrtek, 9 oktober 2025, 20:01 Kdaj je Igor Karlovšek napisal svojo prvo knjigo? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Tjaša Kotnik Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:25 pri 15 letih torej nekje okoli leta 1973. Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Gaja Zupanič - četrtek, 9 oktober 2025, 20:09 Če bi bil Domen resničen, bi bil njegov prijatelj in zakaj? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Gaja Zupanič Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:23 ja zato ker bi me lahko naučit košarko Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Lana Bombač - četrtek, 9 oktober 2025, 21:54 Ali ti je bila knjiga všeč in zakaj Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Lana Bombač Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:24 bila je bolj srednje zato ker se preveč dogaja Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Mia Koprivc - petek, 10 oktober 2025, 13:14 Koliko časa Domen ne bo mogel igrati košarke? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Mia Koprivc Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:27 tega podatka ni v knjigi Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Val Šeško - petek, 10 oktober 2025, 14:14 Zakaj je bil Domnov oče v zaporu Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Val Šeško Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:27 tega podatka ni v knjigi Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Jaka Kolar - sobota, 11 oktober 2025, 12:46 Če bi knjiga imela nadaljevanje ali bi jo prebral in zakaj? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Jaka Kolar Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - sobota, 11 oktober 2025, 19:52 ja ker bi me zanimalo kaj bi bilo z Domnom Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:35 Kako bi se ti počutil, če bi ti imel takšno poškodbo, da bi se moral odpovedati svojemu športu? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Kaja Kranjc - torek, 14 oktober 2025, 15:53 Koliko časa je že Domnov oče v zaporu? Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Žanin Jazbec - četrtek, 9 oktober 2025, 19:56 Kako se je Jelka počutila, ko jo je oče začel sumničavo opazovati zaradi vonja bencina? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Žanin Jazbec Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:23 zelo razočarano Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Žanin Jazbec Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:23 zelo razočarano Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Tjaša Kotnik - četrtek, 9 oktober 2025, 20:01 Kdaj je Igor Karlovšek napisal svojo prvo knjigo? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Tjaša Kotnik Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:25 pri 15 letih torej nekje okoli leta 1973. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Tjaša Kotnik Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:25 pri 15 letih torej nekje okoli leta 1973. Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Gaja Zupanič - četrtek, 9 oktober 2025, 20:09 Če bi bil Domen resničen, bi bil njegov prijatelj in zakaj? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Gaja Zupanič Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:23 ja zato ker bi me lahko naučit košarko Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Gaja Zupanič Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:23 ja zato ker bi me lahko naučit košarko Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Lana Bombač - četrtek, 9 oktober 2025, 21:54 Ali ti je bila knjiga všeč in zakaj Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Lana Bombač Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:24 bila je bolj srednje zato ker se preveč dogaja Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Lana Bombač Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:24 bila je bolj srednje zato ker se preveč dogaja Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Mia Koprivc - petek, 10 oktober 2025, 13:14 Koliko časa Domen ne bo mogel igrati košarke? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Mia Koprivc Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:27 tega podatka ni v knjigi Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Mia Koprivc Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:27 tega podatka ni v knjigi Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Val Šeško - petek, 10 oktober 2025, 14:14 Zakaj je bil Domnov oče v zaporu Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Val Šeško Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:27 tega podatka ni v knjigi Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Val Šeško Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - petek, 10 oktober 2025, 15:27 tega podatka ni v knjigi Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Jaka Kolar - sobota, 11 oktober 2025, 12:46 Če bi knjiga imela nadaljevanje ali bi jo prebral in zakaj? Permalink Pokaži starša Odgovor V odgovor na Jaka Kolar Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - sobota, 11 oktober 2025, 19:52 ja ker bi me zanimalo kaj bi bilo z Domnom Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Jaka Kolar Zadeva: Peta osebna od Filip Hrovatič - sobota, 11 oktober 2025, 19:52 ja ker bi me zanimalo kaj bi bilo z Domnom Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Neja Kočevar - ponedeljek, 13 oktober 2025, 18:35 Kako bi se ti počutil, če bi ti imel takšno poškodbo, da bi se moral odpovedati svojemu športu? Permalink Pokaži starša Odgovor
V odgovor na Nina Gradič Planko Zadeva: Peta osebna od Kaja Kranjc - torek, 14 oktober 2025, 15:53 Koliko časa je že Domnov oče v zaporu? Permalink Pokaži starša Odgovor