Forum novic

Skupine OPB

Skupine OPB

od Robert Železnik -
Število odgovorov: 4

Pozdravljeni,

nastala je dilema okrog prehajanja otrok in vnašanja odsotnosti. 

Iz LoPolisa sem dobil odgovor, da se naj naredijo mešane skupine - kar pa je pri nas skoraj nemogoče. 

Druga možnost je, da se za posameznega učenca uredijo prihodi/odhodi k OPB-ju. To možnost lahko raziščete na naslednji način: Dnevnik --> kliknite na uro OPB-ja --> odpre se ura, kjer je prisoten tudi seznam učencev za posamezno uro --> kliknite na enega izmed učencev --> odpre se kartica učenca, kjer lahko vnašamo "Prihodi in odhodi" ter "Prihodi in odhodi v skupini". V tem primeru bi se najverjetneje naredila ena skupina in določili prihodi ter odhodi posameznega učenca pri OPB. 

Tiste, ki ste pri OPB že dlje časa, prosim, da razmislite o tej opciji, in če bi bila izvedljiva. 

Se beremo,

Robi

V odgovor na Robert Železnik

Odg: Skupine OPB

od Robert Železnik -
Pozdravljeni še enkrat,

padla je odločitev. V e-dnevniku (LoPolis) pri OPB-ju v nobeni skupini ne beležimo odsotnosti učencev.

Hvala in lep dan še naprej,
Robi

od Robert Železnik -
Pozdravljeni,

v 45. tednu (kjer se nahajajo zadnje spremembe urnika) sem vsem, ki smo v OPB-ju (za lokacijo Zavrč ne vem točno kako prehajajo) naredil skupine OPB12 (4. ura OPB-ja), OPB34 (4. ura OPB-ja) in OPB1234 (5. ura OPB-ja). Spremembe sem naredil tudi v tekočem tednu.

Prosim preverite, če štima.

LpR

od Robert Železnik -
Pozdrav,

opozarjam še enkrat, pri OPB-ju ne beležimo odsotnosti.

Hvala za razumevanje,
Robi

od Robert Železnik -
Še enkrat jaz :)

V prvem tednu sem iz OPB-ja pobrisal vse izostanke. Toliko, da ne bo preveč presenečenj :)

lpR