Obvestila v zvezi s četrtim razredom

Obvestilo za učence 4.a

Obvestilo za učence 4.a

Belić Maja írta időpontban
Válaszok szám: 0

Pozdravljeni Elmin, Gal, Ines, Aljaž, Alina, Nika, Sabahudin, Eva, Ela, Žiga, Jan in oba Amadeja!

Žal mi je, da se moram na vas obrniti na tak »pisni« način. Veliko raje bi vas pozdravila v razredu in se z vami pogovorila »na štiri oči«.

Ampak, ker upoštevamo vsa pravila glede higiene, ker OSTAJAMO DOMA in smo pozitivni, verjamem, da se bomo zelo kmalu spet videli.

Do takrat pa bomo naše učno delo malo prilagodili. Vsak dan sproti vam bom pripravila delo za ta dan. Držala se bom našega urnika. Prosim, da delate sproti (da se ne nabere preveč) in da naloge opravljate vestno in natančno. Ne pozabite na vse ostale predmete, ki vas jih učijo drugi učitelji. 

Določeno snov prepišite v zvezek, naloge pa rešujte tudi v delovnem zvezku. Pri vsaki snovi obvezno zapišite datum (na rob zvezka).

Naloge rešujte čim bolj samostojno, starše pa prosite, da vam jih pregledajo.

Vesela bom vaših povratnih informacij, morebitnih vprašanj, morda tudi kakšne fotografije, ali pa mi pišite kar tako, da malo poklepetamo. Moj elektronski naslov: maja.belic@cirkulane-zavrc.si  ali maja.belic@guest.arnes.si .

Poslala sem vam tudi gesla za Mojo matematiko. Nekaj vas pridno rešuje, nekaj pa vas bo morda začelo ta teden (ker imam vpogled in možnost, bom vam mogoče dala tudi tam kakšno nalogo).

Pa še nekaj nasvetov:  vsak dan berite, pomagajte staršem, se poveselite s kakšno igro, veliko bodite na svežem zraku in ne pozabite OSTANITE DOMA in OSTANITE ZDRAVI!

KMALU SE VIDIMO,     

                                                                        vaša učiteljica Maja