Obvestila v zvezi s sedmim razredom

Pozdrav razrednika in napotki za učence 7.a

Pozdrav razrednika in napotki za učence 7.a

od Mitja Vidovič -
Število odgovorov: 0

Pozdrav ekipa 7.a!

Kakor vidim na fotkah, ki mi jih vsakodnevno pošiljate, ste vsak dan zelo aktivni, se gibate, ustvarjate, delate... ne glede na izziv, v katerem smo se znašli. Ponosen sem na vas! Naj bo to priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase, za krepitev naših medsebojnih vezi in da se ponovno povežemo z naravo!

Kot že veste, s ponedeljkom, 23. 3. 2020, pričnemo z izobraževanjem na daljavo. Glede na vsa znanja in sposobnosti, ki jih premorete, verjamem, da bo tudi takšna oblika učenja za vas mala malica. 

Še enkrat bi vas spomnil, da je v tem trenutku res izjemnega pomena, da vsi v največji možni meri dosledno upoštevamo navodila za upočasnitev širjenja virusa.

Vaše delo bo potekalo po urniku, kot je veljal v šoli. Navodila za delo bodo podana vsak dan posebej, za posamezen predmet. Naloge opravljajte vsak dan sproti in z delom ne odlašate. Priporočam, da delo opravite v dopoldanskem času, kakor potekajo ure po urniku. Dnevni čas za opravljanje šolskih obveznosti pa si seveda lahko tudi prilagodite. Verjamem, da delo zmorete opravite samostojno. Starše (ali ostale sošolce preko e-kanalov) prosite za pomoč samo, ko je to res potrebno. 

Upoštevajte navodila posameznega učitelja glede pisanja in beleženja opravljenega dela. 

Za vse informacije in pojasnila sem vam na voljo na elektronskem naslovu: mitja.vidovich@gmail.com ali na FB Messengerju. Poslužujete se lahko tudi naše FB-messenger skupine. Če potrebujete naslov e-pošte drugih učiteljev, mi napišite.

Vesel bom vseh vaših odzivov in povratnih informacij, kako vam gre. 

POGUMNO, OSTANITE ZDRAVI IN VESELI!

Pozdrav, razrednik, učitelj Mitja s sorazredničarko učiteljico Darko Korošak-Hazenmali