Obvestila v zvezi s šestim razredom

6. b_Navodila za delo pri ZGODOVINI

6. b_Navodila za delo pri ZGODOVINI

od Laura Mohorko Kumer -
Število odgovorov: 0

Dragi učenci in učenka, spoštovani starši!

Življenje nas velikokrat preseneti z novimi izzivi. Tokrat se boste srečali z nečim novim, izobraževanjem na daljavo. Zgodovino in preteklost doma srečujete na vsakem koraku; tudi ko pokukate v babičin predal ali na domače podstrešje. Prepričana sem, da se bomo vsi skupaj nekaj novega naučili, predvsem pa z veliko mero radovednosti in ustvarjalnosti pokukali v preteklost, kot smo to počeli do sedaj. 

Delo vam bom ponudila preko razdelka "Družboslovni predmeti", v katerem boste našli datoteke za delo pri zgodovini (datoteke so označene z oznako "ZGODOVINA"

V navodilih boste imeli jasno označen tisti del, ki ga zapišete v zvezek. Prosim vas, da zraven naslova zapišete tudi datum, ko boste delo opravljali. Nalog in vaj ne rabite tiskati, lahko jih rešite na računalnik in zapišete v zvezek. Lista si ne rabite natisniti, prosila bi vas le, da mi preko elektronskega naslova laura.mohorko@gmail.com pošljete rešeno nalogo (fotografijo naloge v zvezku ali izpolnjen list v računalniku).

Ob šolskem delu ne pozabite:

- biti zvedavi in radovedni, 

- večkrat zapeti kakšno pesmico,

- kako radi se podite po domačih travnikih,

- pojesti kakšnih slastnih piškotov za energijo.

Želim vam uspešno delo in vam sporočam, da se zelo se veselim časa, ko bomo skupaj ponovno stopali po sledi preteklosti,

učiteljica Laura