Obvestila

navodilo za naslov in nalaganje posnetka na moj, arnesov kanal

navodilo za naslov in nalaganje posnetka na moj, arnesov kanal

by Alenka Vidrih -
Number of replies: 0

Pozdravljeni,
posredujem napotek za nalaganje video posnetkov v moj kanal na arnesu, ki je namenjen pef študentom prve in drug stopnje,
pri performativnih predmetih.
Navodila pošiljam, da bodo posnetki pregledno naloženi, da boste enotno označili in varno naložili video posnetek in sicer po modelu:
naziv predmeta s kratico/študijsko leto/naslov projekta v predmetu/naslov projekta skupine
npr.:
UGL /20-21/uprizoritvene dejavnosti pri poučevanju matematike/sanjska geometrija

Pojdite na https://video.arnes.si/?channel=1qnl2tq6rvjx in se v zgornjem desnem kotu prijavite. Nato izberite gumb naloži posnetek:  

Izberite posnetek in izpolnite podatke kot na sliki spodaj:

Naslov*: Predmet / študjsko leto / Naslov projekta                *Opomba: Predmet naj bo napisan s kratico.

Opis*:  Napišite par besed o posnetku in navedite vse avtorje posnetka ter mentorici.

Ključniki: gledališče, predmet, gledališče_v_izobraževanju                         *Opomba: Predmet naj bo napisan s kratico UGLp

Kategorija*: Gledališče

Vidnost*: Skrit                *Opomba: Do zaključka predmeta naj ostane skrita, nato lahko vidnost spremenimo.

Ostale nastavitve lahko uredite poljubno ali pa pustite privzete, pazite le da je izbran kanal: Uprizoritvena umetnost v izobraževanju in terapiji - predavanja Vidrih.

Vse dobro,

Alenka Vidrih