Spoštovane študentke in spoštovani študentje,
uspelo mi je opraviti domačo nalogo in pregledati vsa vaša mnenja o članku. Po e-pošti sem vam že poslala popravljena besedila in ocenjevalni obrazec. Ko boste odprli datoteko z besedilom, naj bi bili popravki vidni takole:
Če tega ne vidite, preverite, kaj imate označeno v zavihku Pregled. Tam morate izbrati možnost Vse oznake, kot je razvidno s spodnje slike:

Mestoma sem napake odpravila jaz (z ukazom Sledi spremembam), nekatere napake pa sem obarvala rumeno, in sicer predvsem tiste, za katere menim, da boste sami prepoznali, kaj je narobe (npr. zatipkana beseda, napačna oblika glagola, manjkajoča vejica ali odvečna vejica ...). Bodite pozorni tudi na oblačke na desnem robu strani -- vanje sem napisala kakšen predlog popravka, vprašanje, komentar ...
Če česarkoli ne boste razumeli, mi pišite.
Opravičujem se vam za pozno povratno informacijo. To ni v skladu s priporočilom, ki ga dajeva avtorici članka o bralni pismenosti učiteljem, a zaradi drugih okoliščin (korone med prazniki, ko sem načrtovala pregled vaših besedil) vaših besedil nisem mogla popraviti prej. Prosim vas za razumevanje.
To predizpitno obveznost ste opravili vsi, torej nikomur ni treba besedila ponovno oddajati (tudi če je prejel 5 točk).
Lepo vas pozdravljam in vam želim, da razigrano preživite ta snežni dan.
Lara Soršak