Forum za obvestila

Pododdelek za spodbujanje kolesarjenja: popravki

Pododdelek za spodbujanje kolesarjenja: popravki

od Janez Demšar -
Število odgovorov: 1

Žena mi je priča: včeraj zvečer sem ji rekel, da imam nalogo sicer pripravljeno, vendar sem že ves dan tako zaspan, da si ne zaupam, da nisem česa večjega zamočil, zato jo bom raje preveril in objavil danes. Danes sem preveril in objavil in ... no, hvala Ivu (pa tudi asistentki Špeli) za opozorila na napake.

• Test za dezorganigram je testiral, da je moj slovar enak samemu sebi.
  • Test za funkcijo sefi je slabo pripravil alternativne testne podatke; za mojo rešitev je deloval, pri kaki drugi pa bi lahko povzročal probleme.
  • V navodilih za funkcijo sefi je bil en argument preveč.

Prosim, da si tisti, ki ste že pobrali teste, ponovno poberete datoteko.

Ivo mi je pisal tudi, da bi radi daljši rok. Naj bo - dva tedna. Recimo, da si to lahko privoščimo, ker čez dva tedna ni predavanj in boste lahko tudi naslednji teden dobili nalogo z dvotedenskim rokom. :)

V odgovor na Janez Demšar

Zadeva: Pododdelek za spodbujanje kolesarjenja: popravki

od Janez Demšar -

Pri včerajšnjem popravljanju - ali pa že v začetku? - sem pozabil v teste dodati import warnings. Teste na Učilnici sem popravil; tisti, ki ste jih že sami pobrali, pa, prosim, sami dopišite to vrstico.

(Do tega pride zato, ker sem v svoji rešitvi napisal importe na vrhu, nad svojimi funkcijami, testi pa so pod njimi. Ko sem skopiral teste, sem tokrat pozabil na vrstice na vrhu.)