Obvestila v zvezi z drugim razredom

Obvestilo učencem in staršem 2.a

Obvestilo učencem in staršem 2.a

od Dragica Kolednik -
Število odgovorov: 0

Spoštovani starši, dragi drugošolci in drugošolke!

Prav lepo pozdravljeni. Se dobro počutite? Ste zdravi? Ko smo se pretekli teden pogovarjali, ste se vsi dobro počutili. To je najbolj pomembno in tako naj tudi ostane.

Poudarila bi rada, da je v tem trenutku res izjemnega pomena, da vsi v največji možni meri dosledno upoštevamo navodila za upočasnitev širjenja virusa.

Vsi ste bili obveščeni, da bo zaradi trenutnih razmer v državi, izobraževanje do nadaljnjega potekalo na daljavo. In sedaj pričenjamo.

Naše delo bo potekalo po urniku, ki je veljal v šoli. Navodila za delo v tem tednu bodo objavljena po dnevih za posamezen predmet. Učenci opravljate naloge sproti vsak dan in z delom ne odlašate. Priporočam, da delo opravite v dopoldanskem času. Dnevni čas za opravljanje šolskih obveznosti pa si seveda lahko tudi prilagodite. Starši vas prosim, da učencem posredujete vsa navodila za delo, ki jih boste dobili. Vi učenci pa delo samostojno opravite. Starše prosite za pomoč samo, ko je to potrebno. V šoli ste večino nalog zmogli rešiti samostojno in tako bo tudi doma. Potrudite se. Uspelo vam bo.

Učenci imate vse šolske potrebščine doma in rešujete naloge po mojih navodilih. Gradiva ni potrebno tiskati. Učenci vse pisne naloge rešujete v delovne zvezke oz. zvezke. V zvezek vedno najprej napišete datum, potem pa pričnete z delom. Prav tako z nalogami ne hitite, saj želim, da so le-te narejene natančno in čitljivo.

Ob prejemu šolskih potrebščin LILI in BINE, na začetku šolskega leta, ste prejeli tudi kodo za spletno stran www.lilibi.si, kjer si boste učenci posamezne vsebine po predmetih ogledali, prebrali ali rešili določene naloge. Letos smo se zelo potrudili in učence motivirali za delo v deželi Lilibi, tako menim, da ste vsi registrirani in se v deželi Lilibi dobro znajdete.

Za vse dodatne informacije, pojasnila in povratne informacije o vašem delu sem Vam na voljo na elektronskem naslovu:

dragica.kolednik@cirkulane-zavrc.si

Učenci, vam je uspelo opraviti delo za prvi teden? So vam bile naloge všeč? Nekaj zanimivih vaših fotografij sem že prejela. Čestitam vam za vse opravljene naloge. Tudi ta teden pričakujem vašo elektronsko pošto s sporočili in fotografijami o šolskem delu doma. Zdaj pa gremo pogumno naprej.

V želji, da boste pazili nase in drug na drugega in v upanju, da bomo tudi v znanju lepo napredovali, vas lepo pozdravljam.

Učiteljica Dragica