Obvestila v zvezi s prvim razredom

Obvestilo učencem in staršem 1.a

Obvestilo učencem in staršem 1.a

od Marjana Duh -
Število odgovorov: 0

Dragi učenci in učenke 1.a, spoštovani starši.

Lep pozdravljeni. Kot že veste, dragi učenci in učenke, se boste zaradi izrednih razmer v teh dneh, ko niste v šoli, učili doma. Večino ali vse potrebne šolske potrebščine imate doma. Če katerega zvezka nimate, pišite na liste, ki jih boste kasneje prilepili v zvezek. Ob prejemu šolskih potrebščin LILI in BINE na začetku šolskega leta ste prejeli tudi kodo za spletno stran, zato si lahko posamezne vsebine v berilu ali v delovnih zvezkih ogledate tudi v www.lilibi.si: e-gradiva  in utrjujete znanje z zabavnimi nalogami v deželi Lilibi: šolska ulica 1-2.

Navodila za izobraževanje na daljavo bodo sproti objavljena v spletni učilnici  po šolskem urniku za vsak naslednji dan po predmetih. Vljudno naprošava starše, da vam bodo vsaki dan povedali, katere naloge naj opravite. Naloge delajte sproti po urniku in natančno. Pri delu se  potrudite. V zvezke  in delovne zvezke, kjer boste delali naloge, vedno napišite datum. Opravljeno delo bomo skupaj pregledali po vrnitvi v šolo. Pri reševanju nalog in učenju vam želiva veliko dobre volje in uspeha. Verjameva, da boste zmogli.

V prostem času še prelistajte kakšno zanimivo knjigo ter ne pozabite na igro in gibanje na svežem zraku v naravi. Imejte se lepo in ostanite zdravi!

Če nama želite sporočiti, kako vam gre pri delu, morda poslati kakšno fotografijo opravljenih nalog, ali pa potrebujete še kakšne informacije za učno delo, nama lahko starši posredujejo sporočila na elektronski naslov:

marjana.duh@cirkulane-zavrc.si, tanja.dukaric@gmail.com

Lepo vas pozdravljava in upava, da se čimprej vidimo v šoli.

Učiteljici Marjana Duh in Tanja Dukarić