Obvestila v zvezi z devetim razredom

Vpis v srednje šole

Vpis v srednje šole

od Ana Belšak -
Število odgovorov: 0

Vpis v srednje šole 2020/21

 

Pozdravljeni devetošolci !

 

Veliko razmišljam o vas in upam da ste vsi zdravi in si ne delate še dodatnih skrbi zaradi vpisa v srednjo šolo. Zdaj je najbolj pomembno da ostanemo zdravi in upoštevamo navodila za preprečevanje širitve virusa. Ostanite doma v krogu družine, saj je to največ kar lahko storimo zase in za druge v tem trenutku.

Kot vam je bilo povedano (zadnji dan pouka) je prvotno postavljen rok za prijavo za vpis v srednje šole za prihodnje šolsko leto (to je bil  2. 4. 2020) PRESTAVLJEN.

Naknadno bo sporočen novi rok, ko se bodo učenci vrnili v šolske klopi (Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport).

Predlagam, da bi mogoče v četrtek (26.3.2020) izpolnjevali vloge za vpis v srednjo šolo. Navodila še sledijo v sredo. Za vpis boste potrebovali svojo osebno izkaznico, DAVČNO ŠTEVILKO, elektronsko pošto, telefonsko številko in  podatke o starših(naslov,  davčno številko, telefonsko številko, elektronsko pošto).

Pomembna je tudi šola-naslov šole na katero se vpisujete. Lahko si ga poiščete sami ali pa bomo to kasneje. S tem bomo opravili eno veliko delo, saj bomo imeli že vse podatke zbrane, potem pa boste v šoli prihajali k meni in bomo dopolnili samo tisto, kar niste doma(takrat ko se vrnemo v šolske klopi).

Za vsa vprašanja, dileme sem vam na voljo na tel. št. 031-329-020 ali na

 el. naslovu: ana.belsak@cirkulane-zavrc.si

Vse bomo uredili pravi čas, tako da zaradi tega ste lahko mirni.

Prosim vas samo, da si te podatke pripravite.

Ostani zdravi in vse dobro vam želim,

svetovalna delavka