Obvestila in sporočila

Delo na daljavo, 30. 3. 2020

Delo na daljavo, 30. 3. 2020

de Tjaša Hliš -
Número de respuestas: 0

Dragi učenci 1.D razreda!

Za nami sta že dva tedna pouka na daljavo in začenjamo nov, tretji teden. Ker vas že kar lep čas poznam, vem, da ste delo za šolo od doma vzeli zelo resno in da naloge odgovorno opravljate. Tako se tudi veliko naučite. Prav je, da ste čim bolj samostojni in starše prosite za pomoč, ko res ne gre ali ko vam pomagajo pri delu z računalnikom. Seveda, pa sem vam jaz  na voljo in mi lahko kadarkoli pišete, če potrebujete kakršno koli pomoč.

Sporočite mi,  kako ste, kako preživljate te dneve, ali vam delo na daljavo uspeva, kakšne naloge so vam všeč ali pa tudi manj všeč, kje imate težave … Večina se redno javljate in mi sporočate, pa dajte še tisti, ki ste malo pozabili :)

Posebej bom vesela fotografij vaših izdelkov, ko se vrnemo v šolo bomo lahko iz njih skupaj ustvarili zanimiv kolaž za razstavo.

Vzemite si čas za igro in počnite tudi stvari za katere vam je prej vedno zmanjkalo časa. Vsi pogrešamo druženje, vi pa verjetno še najbolj. Držimo pesti, da se kmalu vidimo in nadaljujemo »po starem«.

Rada vas imam in pozdravček vsem,

vaša učiteljica Tjaša