Pa smo tam. Pred dvema tednoma je eden od mojih otrok dobil kovid, potem so si to podajali (nikomur ni bilo hudega: dan ali dva s 37.5 vročine, malo smrkanja, bolečega grla in glave). Danes sem prišel na vrsto jaz. Nič mi ni, majčkeno imam vročine, malo sem čuden, pa test imam pozitiven.
V torek sem vam predaval. :(
- Formalno je to OK - kot trikrat cepljen kljub rizičnemu stiku uradno nisem bil v karanteni.
- Ker mi ta "formalno" ni dovolj, sem se pred predavanji testiral, prav tako sem se testiral še v sredo in to dvakrat, iz nosu in grla. Oboje je bilo negativno, tako da tudi dan prej najbrž še nisem na veliko stresal virusa.
- Ves čas predavanj sem nosil ta hudo, KN95 masko.
- V učilnici smo imeli odprto okno (kolikor je to zaleglo -- ni veliko in v kotu je).
- Predvsem pa sem stal daleč od vas. Razen, ko sem si sposodil škarje :(.
Povem v vednost in ravnanje. Na predavanjih sem opazil, da ste mnogi kar površni glede mask. Prosim -- če vam je še tako težko, jih nosite. Zaradi sebe in, predvsem, drugih. Če jaz lahko dve, tri ure predavam s KN95, lahko tudi vi poslušate z lahkotno modro masko.
Naslednji teden bodo predavanja na naslovu: https://uni-lj-si.zoom.us/j/94890193938. :(((