Obvestila

Rezultati PT 2, ogled testa in prijava na 2. rok

Rezultati PT 2, ogled testa in prijava na 2. rok

de Lara Godec Soršak -
Número de respuestas: 0

Spoštovane študentke in spoštovani študentje!

V SU so objavljeni rezultati PT 2. Čestitam vsem, ki ste pisali pozitivno, še posebej pa tistim, ki ste pisali 10! Lahko ste zelo ponosni na svoje znanje.

Zvezdica ob številu doseženih odstotkov pomeni, da je upoštevana nagrada z vaj + 3 %. Vsem "nagrajencem" se je na ta račun ocena zvišala (izjema so tisti, ki so že brez tega pisali 10 :)).

Nad rezultatom celotnega letnika sem razočarana. Iz testov je mogoče razbrati, da se nekateri niste dovolj učili, večinoma pa ste bili površni in nenatančni, zato ste spregledali veliko napak. Ker je rezultat slab, sem se odločila, da lahko greste na 1. izpitni rok tudi vsi tisti, ki boste 12. 1. pisali pozitivno. To pa ne pomeni, da bo na voljo dodatni rok za pisanje PT 2. Po 12. 1. bo samo še en rok za PT 2, in sicer maja.

12. 1. lahko oceno izboljšujete tudi tisti, ki ste sicer zdaj že pisali pozitivno, a z dosežkom niste zadovoljni.

Ne pozabite se prijaviti na 2. rok za pisanje PT 2. Prijava je mogoča do torka, 9. 1.

Dogovorite se, ali bi vam namesto 12. 1. bolj ustrezalo, da PT 2 pišete v sredo, 17. 1., namesto predavanja, tj. ob 9.40. Predstavnica letnika naj mi po e-pošti sporoči vašo odločitev.

Ogled PT 2 bo mogoč v ponedeljek, 8. 1., od 13.00 do 14.30 v predavalnici 230 in v torek, 9. 1., po predavanju iz SJ 2 v kabinetu 019.

Lep pozdrav
Lara Soršak