Forum za obvestila

Korona

Korona

di Janez Demšar -
Numero di risposte: 0

Pa smo tam. Pred dvema tednoma je eden od mojih otrok dobil kovid, potem so si to podajali (nikomur ni bilo hudega: dan ali dva s 37.5 vročine, malo smrkanja, bolečega grla in glave). Danes sem prišel na vrsto jaz. Nič mi ni, majčkeno imam vročine, malo sem čuden, pa test imam pozitiven.

Kot trikrat cepljen včeraj uradno nisem bil v karanteni, kljub koroni v hiši. Kot sem povedal na predavanju, sem se pred predavanjem dvakrat testiral (iz nosu in grla, oboje negativno), ves čas sem nosil ta hudo, KN95 masko, v učilnici smo imeli odprti okni in stal sem daleč od vas.

Ves čas epidemije sem bil bolj papeški od papeža. Zdaj se malo jezim nase, ker včeraj nisem odpredaval po Zoomu. Ob takih trenutkih vedno razmišljam, da sem morda okužil koga od vas, ta bo okužil Ano, ona Berta in ta Cilko, ki bo okužila Dani, na koncu veriga pa lahko umre Fančina babica, ki bi ostala živa, če bi jaz ostal doma. Po drugi strani me tolaži, da sem vseeno ravnal zgledno po pravilih in da tudi za varnost obstaja razumna meja. In da si boste zdaj, ko to veste, v prihodnjih dneh zarinili (ali pustili zariniti) paličico v nos, če se boste kaj čudno počutili.

Naslednji teden bodo predavanja na naslovu: https://uni-lj-si.zoom.us/j/94320604885. :(((